Wie zijn wij


Zwinkels Tuinen

Zwinkels Tuinen is een hard werkend en flexibel bedrijf. Het is een eenmanszaak dat met passie voor groen werkt. De man achter Zwinkels Tuinen, is Jelle Zwinkels. Met de nodige opleidingen (mbo vakbekwaam hovenier, mbo manager natuur en recreatie, hbo Tuin- en Landschapsinrichting, met de specialisatie: Realisatie Tuin- en Landschapsarchitectuur) en ervaring, voert Jelle alle werkzaamheden zelf uit. Uiteraard zijn er zo nu en dan partners nodig waarmee het werk uitgevoerd wordt. Dit zijn partners waar wij zelf goede ervaringen mee hebben, waardoor de kwaliteit en kwantiteit niet in het geding komen. 

  Bloemen

 

Één aanspreekpunt

Het grote voordeel van Zwinkels Tuinen is dat er altijd contact is met één persoon, ook wel het OPOC-systeem (One Point Of Contact systeem) genoemd. Zo worden alle afspraken met één persoon gemaakt en blijft de kans op verwarring minimaal en weet u waar u aan toe bent. Eventuele aanpassingen binnen een project zijn hierdoor ook sneller gerealiseerd, doordat het niet door verschillende lagen binnen de bedrijfsvoering hoeft, maar direct doorgevoerd kan worden. Dit schept voor iedereen veel duidelijkheid, wat omgezet kan worden in de snelheid en kwaliteit van het werk. De kosten van het werk kunnen op deze manier ook verder gedrukt worden.


Duurzaam

Zwinkels Tuinen is een bedrijf met oog op de toekomst. Duurzaamheid is daarom erg belangrijk binnen het bedrijf. Wij maken tuinen waar u nog lang van kunt genieten. Daarbij zijn wij bewust bezig met het gebruik en het verwerken van materialen, waar de wereld nog lang van kan genieten. Het hergebruiken en recycelen van materialen, ook wel ‘cradle to cradle’ genoemd, overwegen wij te allen tijde binnen het werk, om verspilling te voorkomen. Een groot bijkomend voordeel is dat deze manier van werken ook erg kostenbesparend kan zijn, doordat dit veel transport en afvoerkosten bespaard. Uiteraard vullen we dit naar de wens van de klant in.


Lean

Lean is een gestructureerde maar eenvoudig te gebruiken methode om continu te verbeteren. Het streven is, meer toegevoegde waarde voor de klant creëren door te focussen op kwaliteit van zowel product/dienst als het proces waarmee dit tot stand komt. Dit leidt vervolgens tot kortere doorlooptijden en lagere kosten. Lean management zorgt ervoor dat een onderneming uitsluitend die taken doet waar de klant waarde aan hecht en waar de klant bereid is voor te betalen. Op deze manier kunnen wij betaalbaar een goede kwaliteit leveren.

Algemene voorwaarden

Een goede basis van duidelijkheid is het maken van afspraken. Wij zijn lid van de VHG en vanuit deze branchevereniging zijn er algemene voorwaarden opgesteld. Deze hanteren wij dan ook op onze diensten/producten. De algemene voorwaarden kunt u ‘hier’ downloaden.