Wat doen wij

Advies

Het adviseren is een belangrijke taak van de hovenier. Zorgen dat de juiste informatie overgebracht wordt, voor de beste kwaliteit van de tuin. Het adviseren kan in combinatie met het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van de tuin, met het idee dat u er maximaal van kunt genieten.


Ontwerp

De basis van een aan te leggen tuin is een doordacht ontwerp met beplantingsplan. Iedereen kan leuke ideeën schetsen, maar een ontwerp waar op de juiste manier materialen, vormen, kleuren, hoogtes, groottes en dergelijke toegepast worden, is essentieel voor een tuin waar u nog jaren lang plezier van wilt hebben. Met de juiste kennis en vakmanschap willen wij u hierbij van dienst zijn, om zo uw ideeën te vertalen naar een fraai, realiseerbaar, veilig en duurzaam ontwerp.


Aanleg

Het aanleggen en renoveren van de complete tuin of enkele elementen in de tuin is allemaal mogelijk bij ons. Zo realiseren wij vrijwel al het denkbare wat u in een tuin kan verwachten. Bij het realiseren van een project werken wij met het juiste materiaal, passen wij vakmanschap op de juiste manier toe en zorgen wij voor een goede nazorg en goed advies. Alleen zo is uw tuin niet alleen bij oplevering fraai, maar ook de jaren erna.

 

Onderhoud

Het uitvoeren van onderhoud is uiteraard belangrijk. Het uitvoeren van onderhoud op de manier dat goed is voor de materialen en de beplanting is nog belangrijker. Alleen zo kunt u blijven genieten van uw tuin, op de manier zoals het bedoeld is bij de realisatie ervan.

Bij ons kunt u terecht voor het complete onderhoud, het gehele jaar door. Maar ook voor losse onderhoudsbeurten, geheel naar invulling van de klant. Aangeraden wordt om de vakman in te huren voor onderhoudsbeurten in het voorjaar, minimaal één keer in de zomer en in de winter. Belangrijk hierbij is het snoeien op de juiste manier en de juiste tijd in het jaar, om zo het meest uit de beplanting te halen.